Godt udstyret til hele skoledagen

Har du børn i skolealderen? Så kender du måske også til problemet med, at ting ganske enkelt bliver væk. Det er næsten ligegyldigt om der er tale om et par gummistøvler, vinterjakken eller madkassen – ting har en tendens til at forsvinde fra de mindste, og så kan det være svært at få fat i tingene igen.

Derfor kan det være, en madkasse med fortrykt navn kunne være en løsning, der ville give mening i jeres familie. Det gør både, at barnet føler, madkassen er speciel, fordi deres navn fremgår på den, men det gør forhåbentlig også, at chancen for, den kommer med hjem igen, er større. I kunne for eksempel kigge på denne metal madkasse med navn, som findes i rigtig mange forskellige udgaver. Metalmadkasserne er grundlæggende mere miljøvenlige end dem i plastic, og så er de modstandsdygtige og holder gerne i rigtig lang tid – det er vigtigt, for de får tit knubs af at ligge i en skoletaske.

Madkasser med blikfang

Der findes efterhånden mange forskellige madkasser med navn i rustfrit stål, og derfor kan det da også være svært at vælge, hvilken en man skal tage. Det gode ved metalmadkasser til børn er dog også, at de rent udseendemæssigt er tilpasset børn som målgruppe, og der er derfor mange af madkasserne, der har motiver, børn typisk godt kan lide.

For at sikre sig, at madkasserne ikke pludselig har et låg, der springer op, er der nogle af metalmadkasserne til børn, der har en lille rem omkring sig. Selve remmen er dekoreret med figurer, børn typisk finder spændende eller godt kan lide, og den mindsker risikoen for, at det halve af frokosten ligger ude i selve tasken. I madkasserne i plast er der i stedet forskellige lukkemekanismer, hvor låget klikkes på og fastgøres ordentligt. I kan prøve forskellige madkasser af, og se hvad der fungerer bedst for jeres barn.