Inspiration til indretning af børneværelset

Er der ikke længe til, at den lille ny ankommer, og vil du gerne have gjort børneværelset klar inden? Det er hyggeligt at indrette et børneværelse, men det kan sagtens være, at du mangler inspiration. Her finder du inspiration til indretning af et børneværelse.

Start i det små

I dag findes der et væld af møbler og ting, som du kan placere på et børneværelse. Men for at du ikke skal blive for overvældet og ende med at købe en masse ting, som du ikke har brug for, bør du starte i det små. Eksempelvis kan du starte ud med at købe et par møbler og så videre, så du altid kan tilføje flere, når dit barn bliver ældre.

Giv rummet en hyggelig stemning

Et børneværelse bør helt bestemt være hyggeligt. Det kan du gøre på flere måder. Du kan blandt andet bruge en hyggelig belysning. Derudover kan du lave en hyggekrog et sted på værelset. Det er også værd at vælge sengetøj i en god kvalitet til sengen. Mangler du sengetøj til børneværelset, kan du tage et kig på Konges Sløjd sengetøj.

Indret værelset i børnehøjde

Hvis der er opbevaringsmøbler med diverse kasser med legetøj og lignende, bør du placere disse i børnehøjde. Herved kan dit barn selv få fat i legetøjet, når der er brug for det. Når barnet slutter sin leg, kan han eller hun også selv rydde op. Desuden er det en god idé at indrette børneværelset med masser af gulvplads, så der er plads til leg.