Find de perfekte vinterstøvler til dine børn

Der er meget man skal overveje, når det kommer til at købe vinterstøvler til børn.  Med mange forskellige muligheder når man drager på vinterstøvleshopping, så kan det hurtigt blive svært at vælge, hvilke par vinterstøvler du skal have med hjem til dine børn.

 

Først og fremmest er det vigtigt, at du kender den rette størrelse. Det går ikke, at du bruger støvlen fra sidste år, til at estimere den størrelse, de nye vinterstøvler skal have. Det kan være, at du må have dine børn med på støvleshopping, så de kan få målt deres skostørrelse i en skobutik.

 

Dernæst er det vigtigt at tænke over, om støvlerne skal have snørebånd eller velcro. Støvlerne skal lukkes med en vinkel på ca. 45 grader mod hælen, så foden holdes tilbage i støvlerne. Man plejer at sige, at jo flere justeringsmuligheder, jo bedre. Dog kan det betyde, at det er en mindre krig at få skoene på for dine børn. Vær sikker på, at du får et par vinterstøvler, der har gode justeringsmuligheder, men som dine børn samtidig kan finde ud af selv at tage på og lukke.

 

Hvis du vil have en varm vinterstøvle til dit barn, er det en god idé at købe en vinterstøvle med uld for. Det er lunt og lækkert i modsætning til syntetisk for.

 

Vægten spiller også en rolle. Alt efter hvor aktivt dit barn er, så betyder det altså noget, hvor meget støvlerne vejer. Hvis dit barn skal have så meget fri bevægelighed som muligt, er det en god idé at købe et par vinterstøvler, der ikke er meget tunge. De kan sagtens være meget varme, selvom de ikke vejer særlig meget.

 

Husk at skoene skal tørre fra dag til dag. Derfor er det godt, hvis sålerne kan tages ud.