Klæd din baby godt på

Det er en livsændrende oplevelse at få et barn. Man udvikler utrolig meget kærlighed for den lille nye og man vil gå til verdens ende for at sørge for at den har det godt. Men det kan også være lidt af en jungle at navigere i. Hvad er det rigtige? Tøj kan især være forvirrende, for hvordan køber man det rigtige tøj til et lille menneske, som vokser med lynets hast.

Hvad har du brug for?

Babyer vokser hurtigt og derfor ændrer størrelsen på babytøj sig meget på ret kort tid. Derfor giver det ikke den store mening at købe en kæmpe bunke tøj, som alligevel er for småt efter en enkel måned. Der er også forskel på babyers størrelse fra fødslen, så det kan sagtens være, at noget af tøjet er for småt fra starten. Hav derfor et par muligheder klar i størrelserne mellem 50 og 62, så er barnet godt klædt på uanset størrelsen. Et par bodyer i hver størrelse er nok i starten, da I altid kan købe lidt ekstra i den rigtige størrelse, når I kan bedømme barnets størrelse.

Køb efter årstiden

Om din baby bliver født i kolde eller varme måneder, spiller ind i dit tøjkøb. Hvis termin f.eks. ligger i juni, kan det ikke betale det store at købe en masse varme sokker, huer og vanter, da babyen sagtens kan have vokset sig for stor, når vinteren kommer og den faktisk har brug for dem. En god tommelfinger er; hav varmt tøj klar til en vinterbaby, og hav køligt tøj klar til en sommerbaby.

Gode priser på babytøj

Du kan finde billigt babytøj mange steder, om det så er online, genbrugsbutikker eller måske aflagt tøj fra venner og familie. Babyen er som sådan ligeglad med hvordan tøjet ser ud, så gå hellere efter tøj som er behageligt for barnet.